top of page

Winkelen

Naast een winkelcentrum en wekelijkse markt, is Lanaken ideaal gelegen om verschillende kanten op te gaan. Wil je graag overdekt shoppen? Ben je op zoek naar prijsvoordelige luxemerken? Ontdek alle shopmogelijkheden die Lanaken en omstreken te bieden hebben.

fotolink-dinsdagmarkt-Lanaken.jpeg

Wekelijkse dinsdagmarkt

Elke dinsdag is er een markt in het dorpscentrum van Lanaken. Iedere eerste zondag worden de bezoekers getrakteerd op een gratis attentie. Tijdens de maanden juli & augustus is er ‘Cultuur op de Markt’.

Klik hier voor meer info.

Maasmechelen Village

Shop meer dan 100 premium- en luxemerken in het openlucht winkelcentrum Maasmechelen Village. Een elegante plek waar je profiteert van prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijzen. Je kan er ook terecht om een hapje te eten in diverse restaurants.

 

Klik hier voor meer info.

Maasmechelen Village.jpeg
Distillerie Senden Oud Rekem.jpeg
Shopping-1-Genk.jpeg

Shopping Genk

Al sinds 1968 kan je terecht in het grootste overdekte winkelcentrum van Genk. Met maar liefst 80 winkels weet je je tijd wel te spenderen. Daarnaast zijn er tal van drink- en eetgelegenheden. 

Klik hier voor meer info.

Bijenteeltmuseum Lanaken.png

Maastricht

“Shoppen doe je in Maastricht!” Maastricht biedt grote warenhuizen tot de leukste boetiekjes. Scoor er koopjes en geniet van de lokale producten. Er zijn tal van cafés en restaurants, en op een mooie zomeravond schitteren de terassen en pleinen met sfeer en gezelligheid. 

Klik hier voor meer info.

shoppen maastricht.jpeg
bottom of page