top of page

Eten & drinken

Hômage vakantiehuizen zijn omringd met heerlijke adresjes om te gaan uiteten. Van ontbijt, tot brunch, van lunch tot diner. Een snelle hap of een luxe sterrendiner, het is allemaal in de buurt. Ontdek hieronder enkele zaken waar je steeds met voldoening de deur uit gaat.

Café Mesjeu Neerharen.jpeg

Café Mesjeu 

Café Mesjeu, de plek bij uitstek voor een dorstlessende pauze tijdens jouw wandeling of fietstocht. Gelegen in het midden van de Maasvallei en op de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Geniet op hun zonneterras of vertoef gezellig binnen.

Klik hier voor meer info.

Hoeve Pietersheim

Lekker eten in een mooie omgeving. Tijdens een dagje Boerderij Pietersheim, is de Hoeve de ideale plek om met je kids te genieten van een heerlijke maaltijd. Een snelle snack, of uitgebreid tafelen kan er allemaal. Maak een keuze uit de menukaart of vraag naar de suggestiemenu’s*.

*enkel tijdens het weekend

 

Klik hier voor meer info.

Hoeve Pietersheim Lanaken1.jpeg
Distillerie Senden Oud Rekem.jpeg
Bistrobar Puur Lanaken.jpeg

Bistrobar Puur

“Waar liefde voor lekker eten centraal staat” is hun motto. Een klein gezellig restaurantje waar je kan genieten van het (h)eerlijke eten, bereid door de chef Lars en opgediend door zijn partner Deborah. Hier proef je de echte Limburgse gastronomie en gastvrijheid.

Klik hier voor meer info.

Bijenteeltmuseum Lanaken.png

Culinaire tour Limburg 

Ga culinair op pad met de meest authentieke Fiats. Rijd langs Limburgse boerderijen & markten en geniet van lokale heerlijkheden. Je kan een picknickmand meenemen voor tijdens de route, of je kan hem eindigen met een fine dining ervaring met sterrenchef Danny Vanderhoven. 

Klik hier voor meer info.

Fine dining Bockenryders Danny Vanderhoven.jpeg
Museumapotheek Oud-Rekem Lanaken.jpeg
L'Art Brutal Oud-Rekem.jpeg

L’Art Brutal

Heerlijke gerechtjes om te delen met je tafelgenoten? Dan ben je bij L’Art Brutal in Oud-Rekem aan het juiste adres. Je komt terecht in een Art Deco interieur en kan genieten van de wereldse keuken van Matthias. Het menu is er steeds seizoensgebonden, begeleid met dynamische wijnen.

Klik hier voor meer info.

Bijenteeltmuseum Lanaken.png

Picadilly

Een pas gerenoveerde oud-herenhuis, gelegen in het hartje van Lanaken. Al sinds 1989 is het restaurant een waar begrip in Lanaken. Geniet van een tasje koffie, een smaakvolle lunch of lekker diner. Gerechten worden er dagvers bereid.

Klik hier voor meer info.

Piccadilly Lanaken.jpeg
bottom of page