top of page

Voor kinderen

Onze Hômage vakantiehuizen zijn uiterst geschikt om met kinderen te vertoeven. Als je graag een uitstapje wil maken, dan zijn er tal van activiteiten om te doen. Van indoor- tot buitenactiviteiten, voor heel klein tot uitdagend, van gratis tot betalend.

Kinderboerderij Pietersheim Lanaken.jpeg

Kinderboerderij Pietersheim

Gelegen bij het Nationaal Park Hoge Kempen en de Waterburcht, domein Pietersheim bied je heel wat activiteiten. Leef je uit in de speeltuin, knuffel de lieve diertjes in de knuffelweide of geniet van een heerlijke pauze op het terras van Hoeve Pietersheim. De Kinderboerderij is een beleving voor iedereen én de toegang is gratis.

 

Klik hier voor meer info.

Binnenspeeltuin

Is het een minder mooie dag, maar wil je er graag op uit? Dan is de binnenspeeltuin in Bilzen de ideale plek. Je komt terecht in een sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen en draken… Kinderen weten zich hier helemaal uit te leven. 

Klik hier voor meer info.

Kinderrijck.jpeg
Distillerie Senden Oud Rekem.jpeg
Karting Genk.jpeg

Karting 

Racen op een echte kartbaan? Als het er wat ruiger aan toe mag, dan is karten een leuke activiteit voor zowel kids als volwassenen! Er zijn verschillende (indoor) kartbanen gelegen rond de huizen van Hômage vakantiehuizen. Neem een kijkje op de website van Bilzen, Maasmechelen of Genk.

Bijenteeltmuseum Lanaken.png

Bioscoop

Een filmpje meepikken is altijd een goed idee. In het centrum van Lanaken is er een gezellige buurtbioschoop gelegen, met een familiaal karakter. Ontdek alle films en speeltijden en maak er een leuke tijd van samen.

Klik hier voor meer info.

bioscoopstoelen.jpeg
Museumapotheek Oud-Rekem Lanaken.jpeg
Blotevoetenpad Lieteberg.png

Blotevoetenpad

Een wandeling, maar dan anders! Hang je schoenen aan de haak en beleef de natuur op je blote voeten. Ploeter doorheen water en modder en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid. Deze 3-kilometer-lange wandeling is gemakkelijk te doen met jong en oud. 

Klik hier voor meer info.

Bijenteeltmuseum Lanaken.png

Free Play

Flipperkasten, balspellen, airhockey, pooltafel, arcade spellen, muziekspellen, racen, dansen… Je kan het nog niet zo zot bedenken, maar Free Play Lanaken heeft het allemaal! Leef je helemaal uit in deze speelhal met de grootste collectie van België. Je betaalt entree voor onbeperkt speelplezier. 

Klik hier voor meer info.

free play Lanaken.jpeg
bottom of page